Emekli Öğretmenimizden Hastanemize Anlamlı Bağış
09 Ağustos 2023

Niğdeli hayırsever emekli öğretmen Ayper KAYA, Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Yeni Doğan Yoğun Bakımda Kullanılmak üzere 250 bin TL değerinde Kuvöz ve Monitör Seti bağışında bulundu.
Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup ÇETİNKAYA, “Yeni Doğan ünitemiz ilimizde ve çevre illerden yüksek riskli hastaların kabul edildiği üçüncü düzey bir yoğun bakım ünitesidir. Bu tür bağışlar sayesinde hizmetlerimiz daha da ileriye gitmektedir. Bizler de bu inançla çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi'nin hastanemiz için büyük önem arz ettiğini ve bu üniteye yapılan bağışların önemli bir yer tuttuğunu belirten Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bahadır İNAN, "Buradaki amacımız prematüre olarak doğan bebekleri yaşama tutundurmak. Çok az kilo ile doğdukları için organlarının gelişmeme riskleri yüksek. Bizde burada onları kontrol altında tutuyoruz. 32 yataklı yeni doğan servisimize alınan bu kuvöz ile ünitemize bağış yapan emekli öğretmenimize minnettarız'' dedi.