14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri
19 Ekim 2020

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İl Sağlık Müdür Vekili Dr Harun YARDIMCI Tıp Fakültesi Dekanı  Prof.Dr Üner KAYABAŞ Halk Sağlığı Başkanı Dr.Rıfat GÜVELİ Kamu Hastaneleri Başkan  Yardımcısı Dr. Çiğdem Olgun ŞİMŞEK kamu hastaneleri başkan yardımcısı Dr Fulya AKKAYA'dan oluşan heyet  Valimiz Sayın Yılmaz ŞİMŞEK’i Makamında ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyaretin ardından heyet olarak  Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde muayene olmak için gelen hastalar doktorlara karanfil vererek Tıp Bayramlarını kutladı. Poliklinikleri tek tek dolaşarak hastalara karanfil veren heyet , “14 Mart Tıp Bayramında her sene yöneticiler olarak meslektaşlarının bayramını kutladıklarını belirterek, "Bu sene Niğde İl Sağlık Müdürlüğü ve Tıp Fakültesi olarak farklı bir uygulama yapmak istedik.
Hem sağlıkta şiddete dikkat çekmek; hem de hastalarımızın farkındalığını arttırmak adına bugünün anlamını onların da anlaması için hekimlerimizin çiçeklerini hastalarımız aracığıyla vermek istedik. Polikliniklerde hastalarımıza günün anlam ve önemini anlatarak çiçekleri onlara verip doktorlarına vermelerini istedik.
Bu vesileyle ülkemizin her bir yanında özveri ile görev yapan tüm meslektaşlarımızın tıp bayramını kutluyoruz"
Heyet  Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ziyaretinin ardından Üniversite Aile Sağlık Merkezi, Bahçeli ve Kemerhisar Aile Sağlık Merkezlerini ziyaret ettiler

• tıp 8.jpeg
  • tıp.jpeg