Kadın Doğum Uzmanları ve Evde Bakım İl Koordinatörüne Başarı Belgesi

Müdürlüğümüz Niğde Ömer HALİSDEMİR Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde görevli uzman doktorlardan  Kadın Doğum Uzmanları Dr.Arzu AYDIN ,Dr. Kaddafi ÖZÇELİK ve Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatör Hekimimiz Genel Cerrahi Uzmanı Osman BAĞIR'a il Sağlık Müdürümüz Dr Ertan DEĞİRMENCİOĞLU tarafından başarı belgesi verildi

Bakanlığımız tarafından istenen başarı kriterlerine göre istatiksel veriler değerlendirildi ve Dr. kaddafi ÖZÇELİK ve Dr. Arzu AYDIN, 2017 yılında normal yolla doğum yaptırma oranları en yüksek bulunan  kadın doğum uzmanları olarak seçildi.

Ayrıca yine Bakanlığımızın istediği kriterlere göre Niğde ilinde  Evde Sağlık Hizmetlerinin geldiği son durum değerlendirildiğinde  Evde Sağlık Hizmetlerinin başarısının giderek arttığı tespit edildiğinden Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatör Hekimimiz olan Uzm.Dr. Osman BAĞIR'a başarı belgesi verilmesi Valiliğimizce uygun görülmüştür.Başarı belgesi verme programına il Sağlık Müdürümüz Dr Ertan DEĞİRMENCİOĞLU Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcıları Dr.Çigdem Olgun ŞİMŞEK Dr Fulya AKKAYA Ömer HALİSDEMİR Üniversitesi Eğitim Araştırma hastanesi Başhekimi Dr Öğretim Üyesi Bilal GÜNAYDIN Kamu Hastane Hizmetleri Başkanlığı Uzmanlarından Şeküre YANIK katılmıştır.

• IMG-20180523-WA0009.jpg
  • IMG-20180523-WA0011.jpg