İl Sağlık Müdürlüğü ve Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Çalışmaları Hakkında Toplantı Yapıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertan DEĞİRMENCİOĞLU başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinin idarecileri ve doktorları katılmıştır.
Toplantıda; Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çalışmaları görüşülerek genel durum değerlendirmesi ve personel sorunları görüşülmüştür. Tüm katılımcıların görüşlerinin de alındığı toplantıda hastanenin hizmet sunumu esnasında karşılaşılan sorunlar hakkında çözüm önerilerinde bulunularak verilen hizmetin kalitesinin artırılmasını amaçlanmaktadır. Bu toplantılar tüm personellerimizle de yapılarak devam edecektir.