14 Şubat 2024

Niğde İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Bahadır KARACA Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizin yapımı devam eden Ek Hizmet Binası ve Çocuk Ek hizmet Binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Karaca, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya’dan Yapımı devam eden Ek Hastane Hizmet Binası ve Çocuk Hastanemizin genel durumu hakkında bilgi alarak Sağlık personelini ziyaret etti. Ziyarete İl Sağlık Müdürlüğümüz Başkan ve Başkan Yardımcıları ile Hastane Yöneticilerimiz de eşlik etti.

• hastane ziyaret