“Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyon” (ASKOM) toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Bahadır KARACA başkanlığında kurumlara ait temsilcilerin katılımı ile gerçekleştirildi.
08 Mart 2024

Müdürlüğümüz Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığınca, Acil Sağlık Hizmet sunumunda değerlendirme yapmak ve il içi-il dışı hasta sevklerinde etkin bir koordinasyon sağlanması amacı ile “Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyon” (ASKOM) toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Bahadır KARACA başkanlığında kurumlara ait temsilcilerin katılımı  ile gerçekleştirildi.
Toplantıda hastane hizmetlerinin etkin bir koordinasyonda yürütülmesi amacı ile hastane öncesi ve sonrası sağlık hizmetlerinin işleyişi ile hastaneler arası nakil istatistikleri değerlendirilmiş olup hizmetlerin sunumu sırasında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

• askom