Eğitim ve Araştırma Hastanemizde "Ameliyathane Hemşireliği 1. Dönem Sertifikalı Eğitim Programı" Düzenlendi.
25 Temmuz 2024

Hastanemiz bünyesinde 24.06.2024-24.07.2024 tarihleri arasında ilk kez düzenlenen Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programına 6 hemşire kursiyer olarak katıldı.
Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere Ameliyathane Hemşiresi sertifikaları İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Bahadır Karaca, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan, Müdürlüğümüz ve Hastane İdarecilerimiz tarafından takdim edildi.

• Eğitim ve Araştırma Hastanemizde &quotAmeliyathane Hemşireliği 1. Dönem Sertifikalı Eğitim Programı" Düzenlendi.