09 Ekim 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bahadır İnan, Hastanemiz Başhekimliğini ziyaret ederek; Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan'dan hastanemizin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından, sağlık personellerimiz ve tedavi gören hastalarımız ile hasbihal ederek sorunlarını dinledi ve bilgiler aldı. Ziyarete İl Sağlık Müdürlüğümüz Başkan ve Başkan Yardımcılarımız ile Hastane Yöneticilerimiz eşlik etti.

• İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bahadır İnan, Hastanemiz Başhekimliğini ziyaret ederek